Willa Pintele
Willa Pintele  |  Yksityisjuhlat   |   Yritystapahtumat   |   Elämykset   |    Pitopalvelu   |   Tilojen esittely   |   Saunakylä   |   Yhteystiedot

Luontoliikunta

Willa Pinteleen sijainti keskellä kaunista maalaismaisemaa luo täydellisen idyllin ja kutsuu luonnon helmaan viljavine peltoineen, syvän vihreine metsineen ja sinisenä hohtavine järvenselkineen.

Tarjoamme monipuolista liikuntaa kokouspäivänne piristykseksi omalla 120 hehtaarin maa-alueellamme ja läheisellä Kyllönjoella.

Tervetuloa liikkumaan keskelle kauneinta Pirkanmaata.

Metsä:

Tukkijätkän Haaste

Seikkailurata jossa juokset, ryömit, hyppäät, kiipeät, rakennat, ammut jousella, heität kirvestä, tasapainoilet vaijerilla - ja ennen kaikkea autat kaveria, sillä tästä haasteesta et yksin selviä. Tiimityötä parhaimmillaan. Tapahtumapaikkana metsälaavumme maisemat.


Korpikuusen kierros

Mennään metsään patikoimaan ja nauttimaan puiden huminasta. Korpikuusen kannonnokassa juodaan nokipannukahvit ja matkan varrella suoritetaan muutama pulmatehtävä. Hauska, kevyt, helppo ja todella rento aktiviteetti palaveripäivän piristykseksi ennen saunomista.


Suunnistus

Kartta käteen ja kompassi kaulaan, rastit tosin saattavat poiketa perinteisestä pahvilieriöstä risukossa Helppoa ja hauskaa, sillä harvoin kukaan tosissaan eksyy. Pelin henkeen kuuluu, että pareittain liikutaan ja kaveria ei jätetä.


Eräruokailut

Mennään luonnon omaan ruokakauppaan, listalla voi olla kalaa tai metsästä poimittuja sieniä ja tilan perunamaalta kaivettuja perunoita. Kokin johdolla valmistuu yksinkertainen mutta herkullinen ruoka leirinuotiolla tiimityönä toteutettuna.

Järvi:

SUP-kurssit

SUP-melonta on yksi maailmalla nopeimmin kasvavista vesiurheilulajeista, jossa pääset todella läheiseen kosketukseen luonnon ja järven kanssa. Melonta suoritetaan seisten suurella, tukevalla melontalaudalla käyttäen apuna pitkävartista melaa. Rennoimmillaan SUP-melonta on kiireetöntä lipumista tyynellä järvenselällä ja jokien rauhallisesti virtaavilla uomilla.

Willa Pinteleen saunakylän rannassa järjestettäville SUP-peruskursseille voivat osallistua kaikki normaalikuntoiset ja uimataitoiset ihmiset. Kurssi onkin mitä mainioin ohjelmanumero kokouspäivän päätteeksi ja saunomisen alkajaisiksi.

Kaikki SUP-kurssimme ja -retkemme tuottaa ammattitaitoinen yhteistyökumppanimme Suppaa Tre, joka on lajin yksi edelläkävijöistä Suomessa. Tampereen Nuorkauppakamari palkitsi yrityksen perustajat Roosan ja Sannan vuonna 2016 arvostetulla JussinHessu-kulttuuripalkinnolla:

"Suppaa Tampere toimii tulenkantajana ilmiölle, joka sopii yhtä hyvin matalan kynnyksen kokeiluun, rentoon fiilistelyyn ja kovaan urheiluun. Sen parissa voi nähdä yhtä hyvin lapsia kuin ikääntyneitäkin, valintaa perusteltiin."

SUP-retket

Kyllönjoen melonta on mieleenpainuva kokemus, jossa osallistujat kuljetetaan autolla lähtöpaikalle Rönnvikin viinitilalle. Tutustumme ensin viinitilan toimintaan, juomme kahvit ja sen jälkeen suuntamme luonnonkauniin Kyllönjoen yläjuoksulle missä SUP-oppaamme odottaa ryhmäänne. Lyhyen intron jälkeen lähdemme melomaan alas lempeästi virtaavaa Kyllönjokea. Muutaman minuutin kuluttua joen kauneus saa suorastaan ajan pysähtymään ja peilityyni vesi kuljettaa lautoja kevyesti eteenpäin.

Joen jälkeen saavumme Pintele-järven selälle, jonka ylityksen jälkeen saunakylämme lämpimät löylyt toivottavat ryhmänne tervetulleeksi.


Melonta

Suojaisa Pintele-järvi tarjoaa erinomaiset puitteet melontaan tutustumiselle. Melontakurssin vetää ammattitaitoinen ohjaaja ja kurssin sisältöä voidaan räätälöidä toiveidenne mukaisesti. Kurssin läpikäynti antaa hyvän valmiuden osallistua Helmen kanoottiretkelle.


Kanoottiretket

Helmen kanoottiretket suuntautuvat läheiselle luonnonkauniille Kyllönjoelle, joka hitaasti virtaavana ja leppoisasti mutkittelevana vesireittinä tarjoaa rentouttavan elämyksen ensikertalaisellekin. Kanoottiretki voidaan toteuttaa joko "inkkareilla" tai kajakeilla. Tarjoamme myös mahdollisuuden kolmen veden maratonille, jolloin vietämme järvellä lähes kaksi vuorokautta.


< Takaisin Elämykset-sivulle

 

 

 


Willa Pintele

Willa Pintele | Kaitamontie 295 | 36660 Laitikkala | info(at)willapintele.fi | +358 40 531 3409 Willa Pintele Facebook