Willa Pintele
Willa Pintele  |  Yksityisjuhlat   |   Yritystapahtumat   |   Elämykset   |    Pitopalvelu   |   Tilojen esittely   |   Saunakylä   |   Yhteystiedot

Ohjatut pihapelit

Frisbee Golf

Frisbee-golf on leppoisaa ajanvietettä ja ryhmäpeli parhaimmillaan. Päärakennuksemme laajaan puutarhaan rakennettu Frisbee-golf -rata vaatii tarkkaa kättä ja hyvää heittosilmää. Kausituotteena elokuun. Syyskuussa järjestämme myös Peltogolf-tapahtumia, jolloin Frisbee-golf ratamme voidaan rakentaa 10 hehtaarin kumpuilevalle peltoalueelle. Peltogolfin erikoisuutena ovat pitkät, yli 300 metriset väylät. Golf-kilpailu voidaan toteuttaa myös siten, että viimeiseltä väylältä pääsee suoraan saunakylämme lempeisiin löylyihin. Frisbee-golf on helppoa ja hauskaa, tervetuloa pelaamaan!


Pilkkikisa

Pinteleen suurin kala -kilpailu rakennetaan ongen ja avannon ympärille. Tämä supisuomalainen ajanvietemuoto on suuri elämys varsinkin yrityksenne ulkomaisille vieraille. Kilpailun henkeen kuuluu, että lounas tarjoillaan saunakylämme grillikodassa. Kyllä loimulohi maistuukin hyvälle vaikka itse ei saalista olisi saanutkaan.


Gallian Olympialaiset

Voittamattoman gallialaisen heimon ainutlaatuiset Olympialaiset.

Gallien lajit ovat toki...hmm...hieman exentrisemmät ja kexeliäämmät kuin aikalaisten kisat Atheneumin ja Olympuksen suunnalla. Yhtä kaikki, laji kuin laji, haaste kuin haaste, mikään ei ole mahdoton urheille osallistujille. Ei Asterixin aikaan, eikä nykyäänkään.

Värikkäiden gallialaishahmojen johdolla osallistujat pääsevät kokeilemaan taituruuttaan monin eri tavoin. Tarkkuuslajit ovat vallalla, ja vakaan käden lisäksi hoxottimilla on tärkeä rooli osassa lajeista.

  • Gallialainen katapultti, maalitauluina roomalaiset kypärät
  • Brutuxen tikarien tarkkuusheitto
  • Druidien alkukantainen puupalikkapeli, muistuttaa fennien mölkkyä, mutta nopeampaa
  • Villisian metsästys jousella ja nuolilla
  • Amaryllixin kalojen tarkkuusheitto
  • Asterixin hoxopelit, kaukaisilta mailta tuodut pulmallisemmat tehtävät

Koska Gallit ovat erityisen hyvin yhteen (Caravellixin) sepänhiilen puhaltavia hahmoja, pieniä kylätappeluita lukuunottamatta, myöskin olympialaiset käydään tiimikisoina. Yxi kaikkien, ja kaikki yhden puolesta, kuten alkujaan Gallien taisteluhuuto raikui! Olympialaisia koristaa aina Obelixin muotoilema kaksimetrinen hiidenkivi, ja taikajuomaakin saa olla tarjolla. Mikäli olympialaisten jälkeiset juhlat jatkuvat pidempään, niin pitkien ruokapöytien lisäksi on mahdollista grillata kokonaista (villi)sikaa vartaassa, taikajuomapadan poristessa vieressä. Trubadurix voi myös kiertää juhlaväen keskellä soittamassa sulosointujaan luutullaan.... Galliassakin on siirrytty vaihdantataloudesta markkinatalouteen, jonka vuoksi tiimien osallistuminen veloitetaan valtakunnallisessa valuutassa, eikä mistelinoxissa.


Hölmöjen hommat

Hölmöjen hommat on riemukas Waarin Baarin tapahtumakokonaisuus, jossa kilpaillaan tiimeinä kolmessa, järkevyyden suhteen kovin kyseenalaisessa lajissa.

IhmisCurling

Laitetaan kaverit pyörillä varustettuun saaviin, kypärät päähän ja annetaan vauhtia. Tämähän on todella naurettavaa touhua. Väitämme, että kyseessä on varmasti hölmöin homma, jota Waarin Baarimme tanssilattialla on harrastettu. Naurutakuu!

Nakkisormipyramidi

Jättihanskat kädessä rakennettava ämpäripyramidikilpailu. Kuka on nopein... tai vähiten hitain?

Putkiorkesteri

Sointuputket käteen ja porukkarummutteluna Tuiki tuiki tähtönen. Eihän tästä hommasta tule muuta kuin hyvä mieli. Kesäkaudella sointuputket voidaan korvata Sumopallolla, jossa pelataan futista kengurpallolla sumopuvut päällä. Maailman turhauttavin urheilusuoritus?

 

Finngames / Suomi-Spelit

Varsinkin ulkomaalaisten kisailijoiden ihmetykseksi kisaillaan mitä hassummissa
”suomalaislajeissa”. Tiimikisailumuotoisesti suoritetaan rastitehtäviä teemapukeutuneiden ohjaajien opastamina. Lypsetään kilpaa, heitetään talikoilla
tarkkuutta heinäpaaleihin, pelataan pajukoripalloa ja saapascurlingia,lingotaan
pehmolintuja kohti naapuri-isännän possujen palikkatorneja, ja kisaillaan hullulla suomalaisella toimintaradalla. Ohjelmaan on suurempien ryhmäkokojen kohdalla mahdollista liittää myös muitakin aiheeseen sopivia aktiviteetteja. Sateen sattuessa ohjelmassa Waarin Baarissa erilaisia sisäversioita suomalaisista ”menestyslajeista”.

Pinteleen haasterata

WHIIIII! Starttivihellyksestä lähtevät intoa puhkuvat tiimit nopeatempoiselle radalle, päämääränään suorittaa mitä ihmeellisimpiä tehtäviä onnistuneesti päästäkseen nopeimmin maaliin. Ensimmäisestä tehtävästään alkaen tiimi keskittyy täysillä juuri edessä olevaan haasteeseen, ja kaikki unohtavat taatusti ympäröivän maailman.

Tiimit eivät ennakkoon saa tietää mitä kaikkea he tulevat kohtaamaan radalla, joten kukaan ei ole voinut valmistautua kisaan ennakkoon, ei edes tilaajahenkilölle paljasteta lajivalintoja. Tämä nostaa luonnollisesti jännitysastetta starttiviivalla, kun koko porukka on juuri heittäytymässä
tuntemattomaan...

PINTELEEN HAASTERATA koostuu 3-4 tehtäväradasta, etapista, ja kullakin on 5-6 erilaista tehtävää. Mukana on luonnollisesti tiimitehtäviä, viestimäisesti suoritettavia tehtäviä, tasapainoilua, tarkkuutta vaativia, nokkeluus/pulmatehtäviä, tuuritehtäviä jne jne. Kaikki ovat hyvin hauskoja,
mukaansatempaavia, ja koska kyseessä on nopeuskilpailu, niin myös jännitettä riittää koko kisan ajaksi. Kolmen etapin kisa kestää noin 1,5 h, ja neljän etapin
kisa noin 2 h. Ryhmäkoko voi vaihdella 8-120 hlön välillä.

PINTELEEN HAASTERADAN vahvin puoli on sen leikkimielisyys ja monipuolisuus, sekä samalla sen jännittävyys tiimien välisenä nopeuskisana. Ilmassa on oikeasti tekemisen meininkiä, ja porukalla touhuamisen tunnetta.


Ennenvanhaan kun Pinteleen vesistön läpi kulki valtavia tukkilauttoja, tukkimiesten työpäivät olivat raskaita, kuten myös huvitkin. Aika ajoin miesten keskinäiset tarinat äityivät suunsoitoksi siinä määrin, että oli pakko ottaa selvää siitä kuka oli kuka erilaisissa lajeissa. Kaikki lajit tietysti pohjautuivat tukkeihin, tai muuhun puumateriaaliin. Willa Pinteleellä olemme nyt herättäneet henkin hiukan modernisoidussa muodossa erilaisia tukkilaisperinteistä kumpuavia kisoja ja kilpailuja. Nykyään ne suoritetaan pienissä tiimeissä, ohjaajan valvonnassa. Lopuksi julistetaan päivän voittajat, joita perinteiden mukaisesti tulee kunnioittaa Pinteleen tukkilaismestareina.

Kisoihin kuuluu useampi laji, jotka valitaan kunkin ryhmän aikatauluihin sopiviksi. Esimerkkeinä lajivalikoimasta, joista:

- Tukinkanto, kannatellaan tukki tietyn esteradan läpi, virhepisteitä vältellen
- Tukkilaatikko, tukinpätkät tulisi saada pakattua laatikon reunojen sisään
- Tukkimölkky, tosimiesten mölkkykisa tukinpätkillä
- Pirunnyrkki, kokoa jättikokoinen puinenpirunnyrkki
- Naulapölkky, erikoissäännöin pelattava naulauspeli, viestikisa
- Tukkimiehen kirveenheitto, kirveenheittoa työkirveillä puupölliin
- Tukkilaissilta, kokoa silta ohuista ”tukeista”
- Torni, kuka rakentaa korkeimman tornin annetusta puutavarasta
- Tukkilaisten köydenveto, vedä vastustajajoukkue tukille
- Tukin heitto, pituusheittoa tukilla
- Tukkitikka, tikanheittoa tukkiin
- FormulaTukki, kilpa-ajoa tukkilaistyyliin!

Hullu Suomalainen Toimintarata
Viisi peräkkäistä hauskaa tiimeittäin kisailtavaa rastia, yhteislähtö, ensimmäisenä maalissa oleva joukkue on voittaja.


Aarteen etsintä

Diamond hunttia pelataan GPS-kännyköillä liikkumalla maastossa. Oma liikkumisesi liikuttaa pelihahmoasi kännykän näytöllä ja tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon virtuaalisia timantteja ja aarteita tietyssä ajassa. Mutta varo, ettet jää ansaan.


Mäkilaaren racing
Tiimityönä tulisi taikoa rouhea mäkiauto annetuista tarvikkeista ja menestyä sen jälkeen tiukassa ajokilpailussa rantatiemme ”hurjassa” mäessä.


Snag Golf

Tarkkuuslyöntikilpailu tarranauhapalloilla ja suurilapaisilla mailoilla. Tässä kilpailussa ei välttämättä pärjää singelin tasoituksella.


Talvinen selviytymisleiri

Leikkimielinen selviytymiskisa Ketunpesän metsälaavullamme. Ketään ei jätetä korpeen harhailemaan ja savusaunan lempeät löylyt palkitsevat leirin haasteista selvinneet.


Talviturnajaiset

Tiivistempoiset tiimikisailut lumeen ja jäähän liittyvien aktiviteettien parissa.


Waarin Baarin olympialaiset

Superhauska joukkuekisailu jossa lajeina turvallisia, ja sisätiloissa yllätyksellisiä ”olympialajeja”.


Hevosmiehen Curling
Curlingturnaus synteettisellä jäällä, pelataan yhdellä tai kahdella 10 m pitkällä radalla vanhassa hevostallissamme Waarin Baarissa.


Retropelit
Mukava nostalgiahetki monen lapsuudenajan pelailuun päärakennuksemme salissa tai Waarin Baarimme pöytien ääressä.


Drumbeat
Rennon hauskaa ja luovaa yhteistoimintaa afrikkalaisperäisillä Djembe-rummuilla Waarin Baarimme mutkattomassa tunnelmassa tai saunakylämme grillikodan hämyisessä miljöössä.


Musakisa

Musiikkipitoinen kisailupaketti, jossa absoluuttinen sävelkorva tai synnynäinen rytmitaju eivät ole kaikki kaikessa.

 

< Takaisin Elämykset-sivulle

 Willa Pintele

Willa Pintele | Kaitamontie 295 | 36660 Laitikkala | info(at)willapintele.fi | +358 40 531 3409 Willa Pintele Facebook