Willa Pintele
Willa Pintele  |  Yksityisjuhlat   |   Yritystapahtumat   |   Elämykset   |    Pitopalvelu   |   Tilojen esittely   |   Saunakylä   |   Yhteystiedot

Onnellisuus ja unelmat

Onnellisuus voi pidentää elämää tutkimusten mukaan jopa kymmenen vuotta. Mitä Sinä haluat elämältäsi?

Unelmatilakuvaus ja visuaalinen aarrekartta

Unelmatilakuvaus soveltuu hyvin 10-20 hengen ryhmän harjoitukseksi, jossa jokainen osallistuja tulee pohtineeksi oman elämänsä onnellisuuden kulmakiviä.

Aloitamme päivän Piian ohjaamalla lempeällä ja rauhallisella flow joogalla. Kuulostelemme kehoa, tarkkailemme mieltä ja asetamme itsellemme sopivan päämäärän koko unelmien päivälle. Joogaharjoitus vahvistaa ja avaa kehoa, sekä tarkentaa kehon ja mielen yhteyttä. Annamme hengityksen ohjata liikettä, ja annamme sydämen ohjata kokonaisuutta. Opettelemme näkemään kauneutta ja tuntemaan tyytyväisyyttä epätäydellisyydessä. Harjoitus sopii kaiken tasoisille joogeille, vasta-alkajasta edistyneeseen.

Joogan jälkeen aloitamme Unelmatilatyöskentelyn Päivin johdolla.

Tilaisuuden aikana saat käytännöllisiä työkaluja lisätäksesi onnellisuuttasi. Teemme unelmatilakuvauksen sekä pohdimme konkreettisia askelia kohti unelmien saavuttamista.

Unelmatilatyöskentely toteutetaan ammattitaitoisen psykologin ja psykoterapeutin ohjeistuksen jälkeen parityönä.

Parityöskentelyn pohjalta osallistujat tekevät yksilötyöskentelynä joko visuaalisen tai verbaalisen aarrekartan itselleen. Kokemus on paitsi rohkaiseva myös omia tunteita ja tahtotiloja vahvistava. Aarrekartta on konkreettinen työkalu kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Unelmien päivän lopulla syvennymme vielä tallentamaan päivän harjoitusten vaikutukset yin joogan parissa. Viipyilemme rauhoittavissa, kehoa lempeästi hoitavissa asanoissa, annamme akkujen latautua ja mielen hakeutua kohti tasapainoa. Päätämme harjoituksen loppurentoutukseen, jonka vaikutukset saattavat olla käytettävissäsi vielä pitkään unelmien päivän jälkeenkin. Unelmien päivän aateloi lempeät löylyt Willa Pinteleen savusaunan lämmössä ja kylpeminen aivan järven rannassa sijaitsevassa kuumakylpypaljussamme.

Unelmien luominen ja onnellisuuden eteen työskenteleminen kannattaa, sillä se tuottaa monenlaisia hyötyjä. Näitä hyötyjä ovat tutkimusten mukaan (Fredrickson, Diener & Bisvar- Diener, Seligman) muun muassa parempi terveys, parempi kyky saavuttaa asettamiaan tavoitteita, pidempi elinikä, parempi vastustuskyky sairauksille, lisääntynyt luovuus, parantunut työteho työpaikalla, lisääntynyt halu auttaa muita sekä avarampi mielen toiminta.

Positiiviset tunteet auttavat myös havaitsemaan paremmin olemassa olevia mahdollisuuksia.


< Takaisin Elämykset-sivulle

Ohjaajat

PIIA

Tutustuin joogaan kireiden takareisieni kanssa ensimmäisen kerran yli kymmenen vuotta sitten, mutta palasin vasta myöhemmin, vuonna 2009, uudelleen sen pariin löytäessäni fyysisen harjoituksen lisäksi joogan muita ulottuvuuksia. Vuonna 2013 valmistuin Mia Jokinivan ja Jenni Morrison-Jackin johdolla RYT200 opettajakoulutuksesta ja aloin opettaa dynaamisia Vinyasa Flow-tunteja. Olen inspiroitunut vahvasti myös mm. Satu Tuomelan sekä Kathryn Budigin opetuksesta. Uskon vahvasti joogan positiivisiin vaikutuksiin koko elämässä, haluankin ohjata oppilaitani rehellisen harjoituksen kautta tutustumaan todelliseen, autenttiseen, itseensä ja löytämään iloa ja tyytyväisyyttä myös kiireisessä arjessa ja epätäydellisissä olosuhteissa. Olen opettanut pilatesta vuodesta 2008, joten anatomisesti oikeat ja turvalliset linjaukset ovat tärkeässä osassa myös joogaopetuksessani. Haluan kuitenkin säilyttää tunneillani leikkimielisen asenteen, jolloin hikipisaroita säestävät ylöspäin kääntyneet suupielet.

 

PÄIVI

Olen 43- vuotias psykologi ja psykoterapeutti. Tärkeimpänä roolina ennen kahta edellä mainittua elämässäni on kuitenkin äitinä oleminen 11- vuotiaalle pojalleni. Teen ammatinharjoittajana työtäni kahdella mielenkiintoisella alueella: neuropsykologian sektorilla lasten arviointia ja kuntoutusta sekä psykoterapeuttina terapiatyötä aikuisten sekä nuorten parissa. Työni muodostuu viikottain sekä yksilötapaamisista että ryhmistä. Työni antaa minulle valtavan paljon ja innostaa joka päivä uudelleen. Työn vastapainoksi olen löytänyt joogasta erinomaisen tavan hoitaa sekä fyysistä kuntoa että oman mieleni tasapainoa. Joogaharrastuksen parissa olen tutustunut Piiaan. Huomasimme nopeasti, että meillä on samanlaisia ajatuksia elämästä sekä ihmisen hyvinvoinnista ja niin ollen ajatukset yhteistyöstä lähtivät kehittymään.


Willa Pintele

Willa Pintele | Kaitamontie 295 | 36660 Laitikkala | info(at)willapintele.fi | +358 40 531 3409 Willa Pintele Facebook